Renze Klamer te gast in De Broadcast
dinsdag 9 mei 2023

Renze Klamer te gast in De Broadcast

RTL 4-presentator Renze Klamer is te gast in een nieuwe aflevering van de media podcast De Broadcast met Peter Oostrom en Patrick van Denderen. Hierin praat Renze onder andere uitgebreid over Het Onbekende, dat vrijdag bij RTL start.

Renze zegt “Nu mogen we echt erover naar buiten, het is ook spannend. Ik kies graag in mijn carrière, probeer af en toe dingen maar je kunt gewoon niet op voorhand inschatten wat de ‘goegemeente’ ervan vindt. Ik had er heel veel plezier in, je kruipt een beetje in een rolletje maar ik vond het wel een heel leuk rolletje.”

Niet alleen over Het Onbekende wordt gesproken in De Broadcast. Zoals gebruikelijk in de podcast komt zijn hele loopbaan voorbij. Van zijn start bij de EO, zijn overstap naar BNNVARA tot aan zijn programma’s bij RTL. De aflevering is vanaf 10 mei op veel podcastplatforms te beluisteren.

Renze loopt al enkele jaren mee in het publieke wereldje en moet sindsdien ook dealen met kritiek. Bijvoorbeeld op zijn talkshow bij RTL, maar ook op het gestopte programma bij de NPO, De Vooravond. Hoe gaat Renze om met kritiek? “Mensen kleuren alles gewoon in vanuit een soort eigen visie en makkelijk oordeel. Hoe groter het podium, hoe meer gezeik. Niemand vind het leuk om de hele dag afgezeken te worden. Ik ben ook wel goed geworden in het relativeren ervan. Je zult altijd mensen blijven houden die je een flapdrol vinden.”

De presentator werd ook weleens aangepakt in Vandaag Inside. Maar dat laat hij naar eigen zeggen van zich af glijden “Ja, dat is het enige wat je hiermee kan doen. Voor de jury van Vandaag Inside blijven weinigen overeind. Alles wat ik erop kan zeggen: ik kan een sneertje terug doen en lekker meespelen in dat spelletje. Ik denk gewoon: dat mogen jullie vinden”, aldus Klamer in De Broadcast.

Bron: De Broadcast/BM

Bericht delen