Dinsdag 16 januari 2018

Remco Bos naar VICE Media

VICE Media heeft Remco Bos aangetrokken als commercieel directeur. Bos heeft na zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam gewerkt bij Radio 538 en werd in 2007 salesmanager bij Hyves.

Daar werkte hij zich op tot commercieel manager, commercieel directeur en managing director. In 2014 begon Bos samen met MediaMonks het investeringsfonds en venture builder Venture Fathers. Hij is enthousiast over de volgende stap in zijn carrière: “Ik heb ontzettend veel zin om bij VICE aan de slag te gaan. Het bedrijf maakt dit jaar een enorme wereldwijde groei door, heeft een breed portfolio en een grote diversiteit aan schitterende titels waarmee we veel kunnen bereiken. De teams zijn energiek, hongerig en gedreven. Een geweldige omgeving waarin ik me nu al thuis voel.”

Thijs Boon, CEO van VICE Media Benelux, is blij met de komst van de voormalig Hyves directeur: “Bos begrijpt de snel veranderende mediawereld als geen ander en heeft in het verleden bij Hyves laten zien hoe je een ijzersterk salesteam bouwt. Zijn commerciële ervaring en creatieve drive gaat ons helpen om de robuuste groei die VICE als multi-platform speler doormaakt in goede banen te leiden.”

Bron: VICE

 

Bericht delen