Rein van Duivenboden presenteert 5MinutenShow
maandag 30 augustus 2021

Rein van Duivenboden presenteert 5MinutenShow

Vanaf 1 september is Rein van Duivenboden de nieuwe presentator van de volledig vernieuwde 5MinutenShow.

Het tv-programma, dat jarenlang op RTL Telekids en op Videoland te zien was krijgt per september een eigen YouTube-versie. Acteur, zanger, presentator Rein van Duivenboden neemt het presenteerstokje over van Ruben Dingemans en Pauline Luth.

De 5MinutenShow is een spelshow voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In elke aflevering gaat Rein met een groep kinderen hele spannende en humoristische spellen spelen op weg naar de grote prijzenpakketten. Elke aflevering staat in het teken van de bewustwording van zwerfafval en afvalscheiding en de opnamen vinden plaats in verschillende gemeentes door heel Nederland.

Bij het grote publiek werd Rein van Duivenboden bekend door de boyband Mainstreet en later door zijn optredens in Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa. Producent Arnan Samson van BazarMedia: “Door zijn rol in de film Hart Beat en sinds 2020 zijn vaste rol in de serie Spangas: De Campus spreekt hij de jonge doelgroep heel erg aan. We hebben al 20 afleveringen opgenomen, er volgen er nog 15, maar de keuze voor Rein pakt fantastisch uit. Zijn vrolijkheid en spontaniteit passen perfect bij de 5MinutenShow en de kids houden van hem.”

Na het afgelopen seizoen is besloten om het programma naar YouTube te halen en een eigen kanaal te starten. Het programma is naast spannend ook educatief en dus een ideaal programma om ook in de klas te kijken. Leerkrachten door heel Nederland doen dat al jaren en zijn fan. Het programma maakt kinderen onbewust bewust van het belang van het schoonhouden van hun eigen leefomgeving.

Vanaf 1 september zijn elke woensdag en donderdag nieuwe afleveringen te zien op https://www.youtube.com/c/5minutenshow.

Bron: BazarMedia/BM

Bericht delen