Recordaantal views voor FIRST
maandag 10 september 2018

Recordaantal views voor FIRST

Het YouTube-kanaal van FIRST, het jongerenplatform van Ziggo geproduceerd door NewBe, heeft de magische grens van vijf miljoen views per maand doorbroken.

Daarmee is het qua bereik op YouTube in de Benelux een van de grootste jongerenplatforms van een zender, merk of omroep geworden. Vrijdag 7 september zijn 5.074.248 views gemeten over de laatste 30 dagen door Socialblade.com, de online YouTube statistieken- en overzichtspagina. Het YouTube-kanaal van Ziggo’s FIRST is groot geworden met original series als Dure Dingen, Lieve Latifah en Beter dan je Moeder. FIRST is ook wekelijks live te zien op televisie, exclusief op Ziggo kanaal 13.
In de live show, gepresenteerd door Veras Fawaz, YousToub, Dzifa Kusenuh en Ouassima Tajmout, zitten wekelijks bekende gasten zoals Famke Louise, De Jeugd van Tegenwoordig, Josylvio, Esko, Thomas van StukTV, Koen Kardashian, Zwanetta en Donnie. FIRST richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van YouTube, entertainment, populaire muziek waaronder hiphop en andere (online) actualiteit.

Bron: NewBe

Bericht delen