Dinsdag 16 januari 2018

Realtime second screen in RTL Late Night

Maandag start het RTL 4-programma RTL Late Night met Humberto Tan vanuit de binnenstad van Amsterdam. Het Nederlandse publiek speelt thuis voor de buis een prominente rol in het verloop van het programma.

Humberto Tan spreekt met zijn gasten over de actualiteit van de dag en blikt vooruit naar de dag van morgen. Daarbij komen onderwerpen aan bod van sport tot showbizz en van politiek tot bedrijfsleven. De kijker kan realtime via desktop, tablet of smartphone zich in de discussie aan tafel mengen.

Luuk Ikink houdt gedurende de uitzending de publieke opinie op het second screen nauwkeurig in de gaten. De kijker kan via het second screen rechtstreeks vragen stellen aan de gasten en heeft bovendien de mogelijkheid om zijn opinie te delen door te stemmen op stellingen over de besproken actualiteit. Daarnaast is er een mogelijkheid extra achtergrondinformatie over de gasten en de besproken actualiteiten te vinden.

Meepraten kan iedere werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur via #RTLLN en via @RTLLateNight. RTL Late Night wordt geproduceerd door Blue Circle.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen