Radio 538 gaat op zoek naar betekenis songteksten
zaterdag 19 mei 2018

Radio 538 gaat op zoek naar betekenis songteksten

Radio 538 lanceert het nieuwe videoformat 538Track Checker. Hierin gaat dj Barend van Deelen samen met bekende gasten op zoek naar de betekenis van nummers en songteksten. Onder anderen Giel de Winter, JayJay Boske en Sam Feldt schuiven aan.

Volgens de zender levert de zoektocht verrassende en interessante ontdekkingen op. In de eerste aflevering wordt de plaat Ze Willen Mee van Bizzey onder de loep genomen. 538 betrekt de luisteraars in het videoformat door ze de mogelijkheid te bieden songteksten in te sturen.

“Met de introductie van het nieuwste videoformat zet 538 opnieuw een stap richting een ijzersterke online positie,” aldus Patrick Goldsteen, Innovation Director Talpa Radio. “Met de formats op het YouTube-kanaal en TV 538 creëert 538 verschillende soorten van muziekentertainment die aansluiten op wat te horen en beleven is op Radio 538. We combineren onze krachten tussen radio, programma, video en online en zetten daarmee sterke en unieke formats neer. Niet alleen onze luisteraars en kijkers zijn enthousiast, ook artiesten, social influencers en vloggers werken graag mee en daar zijn we ontzettend trots op.”

Bron: BM / Talpa Radio

 

Bericht delen