VPRO stopt met datingcommunity HappyVPRO
Dinsdag 16 januari 2018

VPRO stopt met datingcommunity HappyVPRO

vproSinds 2004 heeft de VPRO een datingcommunity die open staat voor leden en niet-leden. HappyVPRO, een initiatief van Bram van Splunteren, is de eerste datingsite opgezet door een omroep, en jarenlang een veelbezochte website onder singles. Afgelopen maand werden nog 1,3 miljoen pageviews gegenereerd. Hieraan komt nu een einde: De VPRO trekt de stekker uit HappyVPRO.

De site begon als een proefballonetje naar aanleiding van een tv-programma over internetdaten. Oorspronkelijk opgezet als communicatiemiddel voor leden van de VPRO, maar uitgegroeid tot een groot succes onder een brede groep vrijgezelle en minder vrijgezelle Nederlanders.

In een mail aan alle leden laat de VPRO weten dat ze vanaf 15 april 2010 stopt met HappyVPRO omdat ‘de site te ver af staat van de speerpunten en het huidige VPRO-aanbod’. Op 15 april wordt de site bevroren en is communicatie via HappyVPRO dus niet langer mogelijk. Vanaf 15 mei is de site niet langer online. Leden wordt aangeraden om foto’s, profielen en mailwisselingen te bewaren of te verplaatsen naar elders.

Bron: Datingfacts/Broadcast Magazine

Bericht delen