Dinsdag 16 januari 2018

VARA start mijn.vara.nl

De VARA introduceert mijn.vara.nl. Op de website kunnen leden pilots bekijken van nieuwe programma’s en daarover hun mening geven. Verder kunnen ze via de website nieuwsbrieven beheren en zich aanmelden voor het bijwonen van opnames. Deze functionaliteiten worden in de toekomst uitgebreid. Niet-VARA-leden kunnen zich ook aanmelden op mijn.vara.nl. Zij kunnen nieuwsbrieven beheren en zich aanmelden voor het bijwonen van opnames.

Verder zijn er interviews met VARA-prominenten, pilots van nieuwe programma’s en DVD-fragmenten te zien. De nieuwe website – die nu al online is, maar nog volop in ontwikkeling – moet een thuisbasis voor VARA-leden worden. Hier kunnen ze niet alleen profiteren van allerlei extra’s, maar ook meepraten over VARA-programma’s.

Edwin Valent, hoofd Nieuwe Media: “De nieuwe website is nu al online, maar nog volop in ontwikkeling. In de toekomst is het mogelijk om via mijn.vara.nl direct in te loggen bij VARA-programmasites waarvoor nu nog apart moet worden aangemeld. Met mijn.vara.nl zoekt de VARA meer contact en interactie met haar achterban. Zo zijn pilots een belangrijk onderdeel van de site. Niet alleen kunnen leden deze bekijken, maar ze kunnen ook hun reactie geven.”

Bron: VARA/Broadcast Magazine

Bericht delen