dinsdag 16 januari 2018

Sterren.nl verkozen tot beste digitale zender

foto: Wessel de Groot

Sterren.nl is door de lezers van tv-gids Totaal TV uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. De muziekzender van de TROS met clips van Hollandse makelij bleef daarmee onder andere BravaNL en TV Oranje voor.

“Dit is een enorme bekroning op ons werk,” zegt Bruno de Vos, programmaleider Sterren.nl, over de uitverkiezing tot beste digitale zender van 2010. “Deze prijs onderstreept dat we op de juiste weg zitten. Voor onze presentatoren, zoals Monique Smit, Tim Douwsma en Dré Hazes, is dit een enorme opsteker dat we zo gewaardeerd worden!”

De lezers van Totaal TV stemden de afgelopen weken via www.totaaltv.nl op de beste digitale zender van Nederland. Sterren.nl sleepte 13,5 procent van de stemmen in de wacht. BravaNL, de Nederlandse versie van BravaHD, wist als nieuwkomer met 12,2 procent van de stemmen de tweede plaats te bemachtigen. TV Oranje, twee jaar geleden nog uitverkozen tot beste digitale zender, eindigde dít jaar op de derde plek. MisdaadNet, de winnaar van vorig jaar, werd vierde.

Bron: Totaal TV

Bericht delen