Article header image

Samenwerking MTV en KPN

MTV Networks heeft in samenwerking met Hi (KPN) het mobiele merk MTV Mobile gelanceerd. In navolging van andere landen biedt MTV nu ook in Nederland jongeren toegang tot MTV met een eigen mobiel merk.

“We geven jongeren en jongvolwassenen al via meerdere kanalen – analoog, digitaal en online – de mogelijkheid om de wereld van MTV te betreden. We zien ook dat steeds meer jongeren content via hun mobiel consumeren. Met MTV Mobile bieden we ze de mogelijkheid om content van MTV te zien”, aldus Niels Baas, algemeen directeur MTV Networks.
Co-branding

MTV is als mobiele provider al actief in verschillende Europese landen. MTV Mobile opereert nooit als eigen netwerk, in ieder land wordt een samenwerkingsverband met een bestaande provider aangegaan. In Nederland is dit een co-branding met KPN.

Het MTV Mobile abonnement wordt alleen aangeboden met smartphones. Abonnees kunnen kiezen uit zes verschillende packs, alle met onbeperkt mobiel internet en een vast aantal belminuten en sms’jes. MTV Mobile geeft abonnees mobiel toegang tot MTV shows, zoals The Hills en Nitro Circus, video’s, nieuws en gossip. Bovendien kunnen gebruikers van het netwerk binnenkort hun mening laten gelden op het televisiescherm.

Bron: MTV Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen