dinsdag 16 januari 2018

RTL neemt reserveringsysteem restaurants over

RTL Nederland neemt Couverts over. Couverts levert een online reserveringssysteem voor horecagelegenheden. RTL en Couverts hebben gezamenlijk gewerkt aan een vernieuwde versie van het systeem. Deze versie wordt in september gelanceerd.

Nicolas Eglau, verantwoordelijk voor Business Development & Strategy binnen RTL Nederland: “De online reserveringsmarkt in Nederland is sterk in ontwikkeling. Uit onze analyse van verschillende marktpartijen kwam Couverts als sterkste naar voren. De flexibiliteit en de snelheid van het systeem was voor ons doorslaggevend. We zijn daarom ook verheugd dat we gezamenlijk onder het label Couverts restaurateurs en hun gasten op grote schaal kennis kunnen laten maken met het gemak van online reserveren.”

Michiel Huisman, initiatiefnemer van Couverts: “Wij hebben Couverts ooit opgericht omdat restaurateurs zelf vertelden dat ze behoefte hadden aan een makkelijk reserveringssysteem. Op basis van die behoefte en aanvullende inzichten die we in de branche hebben opgedaan, is ons product ontwikkeld. We zijn blij dat RTL bereid is te investeren in het doorontwikkelen en bekend maken van Couverts. Behalve dat het systeem bijdraagt aan de optimale bezetting van het restaurant, kunnen aangesloten restaurateurs nu ook profiteren van de mediakracht van RTL.”

Inmiddels hebben verschillende restaurants in alle segmenten zich aangesloten en groeit het bestand van Couverts wekelijks met vijf tot tien nieuwe leden.

Bron: RTL/Broadcast Magazine 

Bericht delen