dinsdag 16 januari 2018

RTL lanceert RTLXL.nl

RTL Nederland heeft een nieuw platform voor zijn video-on-demand aanbod gelanceerd: RTLXL.nl. Op de website wordt het volledige videoaanbod van de zendergroep gepresenteerd. De bezoeker kan er er naast het bestaande aanbod van RTL Gemist korte programmafragmenten en videosnacks bekijken. Het platform biedt ook ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe producten, die alleen te zien zijn op RTLXL.nl. Op de site vindt men zowel gratis als betaalde content.

Volgens Arno Otto, managing director Digital Media van RTL Nederland, is de introductie van RTLXL.nl een onderdeel van de digitale strategie van RTL. “Het aantal mensen dat non-lineair kijkt, neemt toe en daar speelt RTL op in. Wij zijn dagelijks bezig om het aanbod te vergroten en te verrijken. Met RTLXL.nl hebben we nu één centrale plek waar we onze bezoekers van dienst kunnen zijn. Het platform is beschikbaar op alle relevante schermen: op PC, mobiel, iPad en NetTV.”

Speciaal ter gelegenheid van de introductie van RTLXL.nl kunnen de bezoekers de eerste week gratis kijken naar De Gelukkige Huisvrouw, de speelfilm naar het gelijknamige boek van Heleen van Royen.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen