Dinsdag 16 januari 2018

Pitchers op het Mediapark Jaarcongres

De pitchers voor het Mediapark Jaarcongres zijn bekend. Cameramanager.com, Space Gorillas, VidiGo, en Mark&Mini zullen zich tijdens het plenaire congresprogramma van het MPJC presenteren aan een volle zaal crossmedia professionals.

De vier pitchers krijgen naast de exposure via het MPJC ook nog eens een pitchtraining aangeboden van de Media Academie. Daarnaast staan de pitchers met hun dienst of product gedurende het hele Mediapark Jaarcongres op het gratis toegankelijke Innovatieplein in Studio 32.

De vier geselecteerde pitchers van het MPJC hoofdprogramma zijn:

Cameramanager.com
Cameramanager.com is de snelst groeiende provider en het grootste platform voor online IP camera diensten. Cameramanager.com levert online software (SAAS) voor IP camerabeveiliging, online opslag van IP camera beelden en distributie (streaming) van IP camera beelden. Door in-house ontwikkeling levert Cameramanager.com toonaangevende software en diensten. Reeds duizenden klanten in diverse landen maken gebruik van deze snelgroeiende dienst. Klanten hebben via www.cameramanager.com toegang tot een gebruiksvriendelijk IP cameramanagement systeem, geschikt voor o.a. IP camerabeveiliging.

Space Gorillas
Spacegorillas verrijkt onze alledaagse omgeving met interactieve digitale media. De krachtige mogelijkheden uit de virtuele wereld worden naadloos versmolten in de fysieke wereld. De 52″ multi-touch tafel van Space Gorillas heeft verschillende software oplossingen die ingezet kunnen worden voor de sectoren Retail, Leisure, Evenementen en voor zakelijke ruimten.

VidiGo
TV maken verandert op revolutionaire wijze. Zoals we eerder gezien hebben in de print en radio industrie, zal software de traditionele, dure en vaak complexe hardware vervangen en de huidige werkwijzen binnen de TV wereld drastisch vereenvoudigen. VidiGo maakt software producten die het ontwikkelen van TV producties gemakkelijk, kosteneffectief, leuk en toegankelijk voor iedereen maakt; van techneut, producent tot creatief. Daarbij kan de gecreëerde broadcast content ook gebruikt worden voor andere media zoals themakanalen, internet en mobiel.

Mark&Mini

Mark&Mini verwacht dat het TV kijken de komende jaren substantieel gaat veranderen, waarbij de invulling van reclames en de verdienmodellen hieromheen gaan wijzigen. De kracht van Mark&Mini is dat nu al wordt bewezen dat gericht adverteren mogelijk is rond TV-achtige uitingen. Mark&Mini biedt deze mogelijkheid rond de uitzending-gemist sites van de publieke omroep (STER), SBS en ander video sites. Hierbij voegt Mark&Mini waarde toe via haar unieke targeting techniek waardoor consumenten relevantere advertenties te zien krijgen en de adverteerder zijn doelgroep beter bereikt.

Het Mediapark Jaarcongres is een initiatief van iMMovator Cross Media Network, de Media Academie en Beeld en Geluid en wordt op 9 juni voor de derde keer georganiseerd. Het MPJC wordt ondersteund door een adviesraad en een groot aantal organisaties uit de sector en geldt als de ontmoetingsplek voor de sector. Naast het plenaire congres met onder andere Erik Huggers (BBC), Frank Volmer (De Telegraaf) en Ruud de Langen (Mindshare) worden er ook diverse ontbijt- en lunchsessies georganiseerd op het Media Park. Ook is er een gratis toegankelijk innovatieplein ingericht. Meer informatie: www.mediaparkjaarcongres.nl.

Bron: iMMovator

Bericht delen