Dinsdag 16 januari 2018

Inzenden voor de Gouden Reigers 2010

De Gouden Reigers voor doelgroepcommunicatie met audiovisuele en interactieve media  worden uitgereikt aan uitmuntende projecten, gemaakt in opdracht van overheden, bedrijfsleven of (non-profit)instellingen. Iedereen kan inzenden: bedrijven, afdelingen, instellingen, bureaus en freelancers, mits de ingezonden projecten van hoog professioneel niveau zijn.

De Gouden Reigers zijn een initiatief van de Stichting Audiovisuele Manifestaties (SAM). Winnaars ontvangen een certificaat en het beeldje van de Reiger, speciaal ontworpen door beeldend kunstenares Jacqueline van der Laan.

Tot en met 15 september kunnen projecten worden ingestuurd voor de Gouden Reigers 2010. Het inzendformulier is te vinden op www.keyingintothebrain.nl.

De jury van de Gouden Reigers bestaat uit 15 vakmensen binnen de media en communicatie wereld. De feestelijke bekendmaking van de winnaars van de Gouden Reigers vindt plaats tijdens het Keying into the Brain mediafestival, dat zal plaatsvinden in december 2010. Binnenkort is de datum bekend.

Kosten voor inzenden zijn 130 euro per project. Alle inzendingen komen te staan op de website van het Keying into the Brain mediafestival : www.keyingintothebrain.nl en in de catalogus van de Gouden Reigers 2010.

Bron: SAM

Bericht delen