Dinsdag 16 januari 2018

Gezond24 gelanceerd door publieke omroep

Gezond24, de gezondheidsportal van de publieke omroep, is officieel gelanceerd. Gezond24 (www.gezond24.nl) bevat video’s van de publieke omroepen over gezondheid, ziekte en lifestyle.

Niet alleen de bekende medische programma’s als Het Academisch Ziekenhuis, Ingang Oost en De Centrale Huisartsenpost zijn via Gezond24 terug te vinden, maar ook items uit actualiteitenprogramma’s en documentaires. Daarnaast biedt Gezond24 dossiers, een overzicht van alle medische programma’s op Nederland 1, 2 en 3 en een agenda waarin de bezoeker direct ziet wanneer deze programma’s worden uitgezonden.

Projectleider Jeanny Duijf (NTR): ”We zijn trots dat het gelukt is de site te bouwen. Door de samenwerking tussen publieke omroepen en andere partners is Gezond24 de website geworden waar de bezoeker zijn zoektocht naar een ziekte of aandoening kan beginnen.”

Eindredacteur Annemarie Vollebregt (AVRO): ”Gezond24 maakt het mogelijk om direct op een ziekte of aandoening te zoeken en is daarmee een mooie aanvulling op Uitzending Gemist. Gezond24 combineert bestaande technieken en kan zo met bescheiden financiële middelen de mensen beter bedienen. In een tijd van bezuinigingen zijn we zo toch in staat ons aanbod te vergroten.”

Bron: AVRO/NTR

Bericht delen