Article header image

Eredivisie lanceert Eredivisie Applicatie

De Eredivisie lanceert vandaag de officiële Eredivisie iPhone Applicatie, kortweg de Eredivisie App genaamd. De Eredivisie App is ontwikkeld door Eredivisie Media & Marketing in samenwerking met Fox Mobile Group.

Met de officiële Eredivisie App krijgt de voetballiefhebber toegang tot beeldmateriaal uit de Eredivisie op zijn iPhone of iPod Touch. Met video’s in hoge kwaliteit van alle doelpunten en samenvattingen van de wedstrijden, interviews met spelers en trainers en bijzondere reportages. Alles snel en gemakkelijk te bekijken op je iPhone of iPod Touch. Met deze Eredivisie App zijn doelpunten te bekijken binnen enkele minuten nadat er is gescoord. Interviews en samenvattingen zijn kort na afloop beschikbaar. De Eredivisie App is geschikt voor alle iPhones en iPod Touch apparaten en is te gebruiken met zowel een Wifi als een 3G internetverbinding.

De Eredivisie App is gratis te downloaden in de App Store. Na installatie kunnen gratis drie video’s worden bekeken. Om ook daarna ongelimiteerd gebruik te kunnen blijven maken van alle video’s moet de App tegen betaling geactiveerd worden.

Bericht delen