Dinsdag 16 januari 2018

BNN, Hyves en De Hond lanceren Schaduwkamer

Op 17 juni nemen de 150 nieuw gekozen Tweede Kamerleden hun plaats in op het Haagse pluche. Een dag daarvoor lanceren Marc en Maurice de Hond samen met BNN en Hyves een interactief politiek initiatief: Schaduwkamer.

Op Schaduwkamer.nl kan iedereen zijn of haar stem laten horen bij alle belangrijke beslissingen die genomen worden door de volksvertegenwoordiging van Nederland. Zo wordt voor zowel de politieke partijen als voor hun achterban bij elke stemming inzichtelijk hoe er over een motie of een wetsvoorstel wordt gedacht.

“Met de Schaduwkamer kan iedereen zijn stem laten horen. Voor BNN is Schaduwkamer een innovatieve manier om de kijker, luisteraar en internetter te betrekken bij het politieke proces. Zeker voor jongeren is dat een belangrijke zet. Schaduwkamer en BNN vormen een sterke coalitie!”, aldus BNN-voorzitter Patrick Lodiers.

Op 16 juni wordt Schaduwkamer officieel geopend door Maurice en Marc de Hond in Nieuwspoort Den Haag. Aanmelden en stemmen kan straks online via Schaduwkamer.nl en Hyves, maar ook via mobiele applicaties, onder meer voor iPhone.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen