Dinsdag 16 januari 2018

AVRO lanceert heterotest

De AVRO verslaat de Canal Parade in Amsterdam zaterdag om 21.30 uur op Nederland 3. Hierin komt ook de nationale ‘Hoe straight ben jij?’-test aan bod. Vanaf vandaag is deze te vinden op straight.avro.nl.

Deze test is ontwikkeld in samenwerking met COC Nederland. In de test wordt gepeild hoe ‘straight’ men is. Hoe is het gesteld met de Nederlanders als het gaat om de acceptatie en tolerantie van homoseksualiteit? Nederland wekt de indruk een tolerant land te zijn, maar is dat ook echt zo? Na vijftien prikkelende vragen volgt de uitslag. De uitkomsten zal de AVRO na het weekeinde samen met het COC publiceren.

In het weekeinde van vrijdag 6 tot en met zondag 8 augustus zijn diverse programma’s op Nederland 3 roze getint, onder de noemer 3 uit de kast. De AVRO vaart  in dit weekend net als voorgaande jaren mee tijdens de Gay Pride, en zal het evenement ook op televisie verslaan met een registratie. AVRO-presentatoren Cornald Maas en Abdellah Dami zullen vanaf de kade en op de boot de mooiste momenten vastleggen.

Op vrijdag 6 augustus om 23.40 uur brengt de AVRO de speelfilm Beautiful Thing. Een teder liefdesverhaal over twee opgroeiende mannen in Zuid-Londen.

Bron: AVRO

Bericht delen