Dinsdag 16 januari 2018

Achtste AVManifestatie op het Media Park

De achtste editie van de AVManifestatie (AVM) vindt dit jaar plaats op 19 en 20 mei. Afgezien van de beursvloer op het Media Park in Hilversum, waar meer dan 100 standhouders verspreid zijn over vier studio’s op ruim 2000 m2 vloeroppervlak, presenteert organisator Broadcast Press een uitgebreid keynote-, congres- en workshopprogramma. De toegang is gratis.

Burgemeester Ernst Bakker van Hilversum opent woensdag 19 mei om 09.30 uur de AVManifestatie door de eerste tijd neer te zetten in de racesimulator op de stand van Broadcast Press (Studio 1). Naast interessante workshops op de beursvloer is er dit jaar een zogeheten inlooptheater met lezingen, die betrekking hebben op de volgende vijf thema’s: audio, video en licht, media distribution, digital signage, emerging media en content creation. Een uitgebreide beschrijving van de lezingen, discussies en workshops is te vinden op www.avmanifestatie.nl

Nieuw is dat de organisatie creatief talent oproept om de eerste AVM Creative Talent Award in de wacht te slepen. Wie een korte promo van maximaal twee minuten maakt voor de AVManifestatie van 2011 met materiaal van deze editie, kan een nieuwe iPhone 3G S winnen. Op de stand van Broadcast Press zijn aanvullende informatie en voorwaarden te vinden.
De AVM is op woensdag 19 en donderdag 20 mei geopend vanaf 10.00 uur. De locatie is het Media Park in Hilversum en het evenement vindt plaats in Studio’s 1, 2, 3, 4 en 20.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen