Publiek kan stemmen voor de Televizier-Ster Online-videoserie
dinsdag 25 juni 2019

Publiek kan stemmen voor de Televizier-Ster Online-videoserie

De organisatie van de Gouden Televizier-Ring breidt dit jaar uit met een prijs voor beste online-videoserie. Het publiek kan via de website van Televizier tot 10 juli stemmen op hun favoriete serie.

De Televizier-Ster Online-videoserie, zoals de prijs officieel heet, wordt net als de Ring bepaald via verschillende stemrondes. Tijdens de kwalificatieronde, die dinsdag van start gaat en tot 10 juli doorloopt, kan het publiek zelf kanshebbers toevoegen. Een vakjury heeft wel al een startlijst gemaakt met bijvoorbeeld populaire YouTube-series van onder meer StukTV, Dylan Haegens en Kalvijn.

Uit die eerste ronde gaan twintig series door, aangevuld met nog vijf wildcards die door de jury worden uitgedeeld. De nominatieronde loopt vervolgens van 20 augustus tot 23 september. Tijdens die periode kan het publiek bepalen welke drie online series voor de Televizier-Ster Online-videoserie worden genomineerd.

YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal NikkieTutorials, is ambassadeur van deze nieuwe award. De Nederlandse content creator is enthousiast over de komst van de nieuwe award. Nikkie: “Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven.”

Bron: Televizier/BM

Bericht delen