dinsdag 16 januari 2018

Project C brengt YouTubend Nederland samen

Nederland is heel wat YouTube-sterren rijk. Dagelijks entertainen zij miljoenen mensen met hun zelfgemaakte videoproducties. Speciaal om dit te eren heeft het YouTube-kanaal Concentrate op 27 januari Project C gelanceerd. 

Deze video is een ode aan de Nederlandse YouTube-community, waarin een flink aantal YouTube-sterren die ons land bezit met elkaar samenkomt. Project C is geïnspireerd op de jaarlijkse YouTube Rewind uit Amerika. In plaats van terug te kijken naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar, richt Project C zich op YouTube in de toekomst. De video bevat een speculatieve wereld waarin speelse en visuele voorspellingen te zien zijn en alles verandert door de invloed van YouTube.

In het script van Project C staat een twaalfjarig straatjochie centraal. Tussen alle grote YouTube-sterren van vandaag legt hij de weg af om van een doorsnee kind uit te groeien naar een succesvolle YouTuber. De ambitieuze video-creator is in een wereld terechtgekomen waarin iedereen zijn eigen succes kan maken, ongeacht zijn achtergrond of netwerk. Iedereen met een talent en passie kan namelijk succes behalen op YouTube.

Project C heeft ook een verbindende factor en brengt YouTubend Nederland bij elkaar. De meeste YouTube-sterren van ons land spelen een rol in de video, met onder anderen StukTV, Anna Nooshin, Tim Hofman, ZU5E, Onnedi, Familie Latooy, Beautynezz, Cinemates, Bibi Breijman, Yvonne Coldeweijer, Defano Holwijn, Ferzuz, Drugslab, Quinty Misiedjan, Nienke Plas, Laura Ponticorvo, Armoowasright, Joey Bravo, Kwaaivines, Famke Louise, Juvat Westendorp, Dae, Kingalert, Bramos, De Bankzitters, Stuntkabouter, SAAR, Vonneke Bonneke, Supergaande, D is for Dazzle, Hanni Hanna, Ingrid Jansen, Furtjuh, Sophie Milzink, Jeroen van Holland, Jiami, Emma Heesters, Shay, Jeroen Holtrop, Malle Joepoe, Prankster Boys, Marije Zuurveld, Youstoub, Teske de Schepper, CFX Squad, Puck Velthuizen, Iris Enthoven en uiteraard de Concentrate-presentatoren: Kaj Gorgels, Monica Geuze, Thomas Cox, Kaj van der Ree, Bobbie Bodt en Nanne Meijer.

Zie verder de video op YouTube.

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen