dinsdag 16 januari 2018

Website Groot Nieuws Radio bekroond

De website van Groot Nieuws Radio is zaterdag bekroond met een Gouden Webfish Award, de prijs voor de beste christelijke organisatiewebsite. De award werd uitgereikt tijdens het Landelijk Missionair Festival van de PKN in Utrecht.

Verreweg de meeste stemmen van het publiek gingen naar grootnieuwsradio.nl. Ook de jury van de Webfish Awards waardeert de website van Groot Nieuws Radio als beste. In het commentaar schrijft de jury: ‘De winnende site is hip, goed bijgewerkt, navigeert prettig en kenmerkt zich door een strakke vormgeving. De winnaar richt zich op een duidelijke doelgroep en laat je niet verdwalen op de website: je krijgt wat je verwacht en dat op een zeer aangename manier.’

Webmaster Lukas Kramer is blij met de prijs. “Dit is een prijs voor het hele team van Groot Nieuws Radio. Elke collega draagt bij aan de inhoud van grootnieuwsradio.nl.”

Directeur Nico Schipper: “Dit is een stimulans om onze multimediale aanpak nog beter vorm te geven. Deze prijs is ook een blijk van waardering voor IDD en Procurios, die een belangrijk deel van de techniek en vormgeving van de website op zich genomen hebben.”

Bron: Groot Nieuws Radio/IKON

Bericht delen