Positieve verhalen in De Dag dat het weer mag
vrijdag 5 februari 2021

Positieve verhalen in De Dag dat het weer mag

In De Dag dat het weer mag, een nieuw online actueel platform, werken de redacties en de makers van onder meer Radio 538, Radio 10, Hart van Nederland, Shownieuws en LINDA. samen in het brengen van kleine lichtpuntjes voor ons allemaal. Want we kunnen allemaal niet wachten tot we ons normale leven weer terug hebben.

Het platform is te vinden op dedag.nl. Al bijna een jaar leeft Nederland in een pandemie. We werken thuis, we gaan thuis uit eten, sporten voor een scherm of sporten helemaal niet en blijven tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen. En ook al voelt het op dit moment misschien nog niet zo, dankzij de komst van de vaccins begint het einde van de beperkingen in zicht te komen.

Daarom kijken onder meer Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio, Hart van Nederland, Shownieuws en LINDA. samen met Nederland ook vast een beetje vooruit. Zij brengen samen positieve verhalen vanuit het land over belevenissen, initiatieven, contacten waar we ons al voorzichtig op verheugen. Positieve ontwikkelingen die ons in het kader van corona nu al dagelijks ontroeren krijgen ook een plek.

De Dag dat het weer mag is een initiatief van meerdere Talpa Network merken. Op het nieuwe online platform bundelen zij de lichtpuntjes die zijzelf signaleren of door anderen gesignaleerd worden en Nederland perspectief kunnen bieden.

Een mooi alternatief op carnaval, de eerste voorzichtige voorbereidingen op Koningsdag en de Olympische Spelen en ondernemers die uitkijken naar het moment dat hun restaurant weer open mag. Al deze verhalen worden gebundeld op dedag.nl. De eerste verhalen staan inmiddels online en de verschillende redacties ontvangen sinds de eerste oproep reacties uit het hele land.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen