Podcastmakers willen The Wonder Years terug bij NPO Plus
vrijdag 10 juli 2020

Podcastmakers willen The Wonder Years terug bij NPO Plus

Ferry van Beek is samen met Rob Stenders, Heleen de Geest en Sander Kerklaan recent gestart met de podcast Wat Flix Je Me Nu.

Jeroen Kijk in de Vegte was te gast in de derde aflevering en die had het over de serie The Wonder Years, die van 1988 tot 1993 te zien was. De VPRO zond de serie van ABC destijds uit. De makers van Wat Flix Je Me Nu hebben inmiddels besloten een actie te starten om The Wonder Years terug te krijgen op NPO Plus.

Zij hebben zelfs actrice Danica McKellar (Winnie Cooper in de serie) bereid gevonden om een shout out op te nemen om NPO Plus over te halen de serie te gaan aanbieden.

Ferry van Beek: “Wij zaten destijds aan de buis gekluisterd om Kevin Arnold in The Wonder Years te zien opgroeien in een modaal gezin in een typische Amerikaanse buitenwijk. We moesten lachen én huilen om zijn avonturen. En we waren uiteraard verliefd op zijn vriendin Winnie Cooper. Stiekem wilden we allemaal wel Kevin of Winnie zijn. En dan die muziek die te horen was in deze serie… We hopen van harte dat NPO Plus The Wonder Years weer gaat aanbieden.”

De petitie is hier te vinden. De Amerikaanse zender ABC heeft overigens deze week aangekondigd te werken aan een reboot van The Wonder Years met een donkere cast.

Bron: BM

Bericht delen