dinsdag 16 januari 2018

Pim Sedee naar Telegraaf VNDG

Verslaggever Pim Sedee vertrekt bij RTL Nieuws. Hij wordt presentator bij Telegraaf VNDG, een nieuw videoplatform op internet van de Telegraaf Media Groep. Op Twitter spreekt Sedee van “een nieuw avontuur”, waarbij hij zich gaat richten op nieuws en sport.

Sedee: “Het is allemaal nog nieuw, het moet zich nog uitkristalliseren, maar bedoeling is dat we vanaf dit voorjaar van zes uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds online gaan uitzenden. Ik vind de nieuwe ontwikkelingen in de media erg interessant. Het niet-lineair tv-kijken heeft de toekomst. In dat domein wil ik mij begeven.”

Sedee werkte acht jaar lang als algemeen verslaggever bij RTL Nieuws. Als presentator bij Telegraaf VNDG verwacht hij een minder hectisch bestaan te zullen leiden. “Ik moest toevallig net mijn lease-auto inleveren. Daar zaten nog een onderbroek en een tandenborstel in. Als algemeen verslaggever kun je op elk willekeurig moment op pad gestuurd worden. In mijn nieuwe rol bij Telegraaf VNDG zal dat minder het geval zijn.”

Bron: De Volkskrant/Broadcast Magazine

Bericht delen