Petrina Nagtzaam Senior Project Manager & Kids bij ODMedia
woensdag 22 december 2021

Petrina Nagtzaam Senior Project Manager & Kids bij ODMedia

ODMedia heeft bekend gemaakt dat Petrina Nagtzaam is benoemd tot Senior Project Manager & Kids. Ze zal haar werkzaamheden uitvoeren vanuit het Nederlandse kantoor van het bedrijf. In deze rol zal Petrina de digitale kanaalpropositie op gaan pakken, zoals het beheren van MojiTV, ODMedia’s kinderpropositie op YouTube, Amazon SVOD en andere te lanceren platformen.

Petrina Nagtzaam is een veteraan binnen de entertainmentindustrie met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale markt. Na gewerkt te hebben bij Jetix als channel executive, bij Disney Channel Benelux als content manager en als inkoper van (buitenlandse) content bij RTL, brengt Petrina haar enorme ervaring mee naar ODMedia.

“Gezien de groei van ODMedia in de afgelopen 2 jaar, komt Petrina’s schat aan ervaring op operationeel en strategisch niveau op het perfecte moment”, aldus Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia. “Met Petrina aan boord kunnen we onze klanten en kanalen die op nationaal en internationaal niveau op platformen worden gedistribueerd, nog beter begeleiden en strategisch beheer bieden.”

Petrina Nagtzaam: “Na een kleine omweg is het een warme terugkeer naar de industrie waar ik van hou en waar ik mijn passie en opgebouwde ervaring kan tonen. Met de groei van klanten binnen ODMedia en de toenemende distributiemogelijkheden in de digitale ruimte, kan ik alleen maar enthousiast zijn om mij bij zo’n levendig bedrijf aan te sluiten.”

ODMedia, opgericht in 2004 door Sjef Pijnenburg, heeft strategische partnerships met alle wereldwijde OTT-platformen en heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Polen, Benelux, Zuid-Afrika, Scandinavië, de MENA-regio en in het onlangs aangekondigde Australië.

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen