dinsdag 16 januari 2018

ParkPost maakt films beschikbaar voor iPad

ParkPost beheert sinds ruim een jaar de Video On Demand dienst van Pathé Thuis, verzorgt de hiervoor de complete workflow en beheert de content op de Pathé Thuis webpagina en apps. Voor Pathé Thuis maakt ParkPost nu ook de streams voor de iPad beschikbaar.

Via de webapp en iPad-app kunnen films worden gehuurd en bekeken. ParkPost maakt voor elk apparaat waarop de Pathé Thuis app draait een aparte stream. Voor elke film is dus een geoptimaliseerde versie beschikbaar, wat de kwaliteit en afspeelbaarheid van de film ten goede komt. Tevens heeft elke film op ieder platform een eigen digitale beveiliging.

ParkPost heeft een totaaloplossing ontwikkeld die het beheer en streamen van de films en trailers naar elk platform faciliteert. Dit is inclusief het administratieve beheer en de financiele afwikkeling van de producten. Pathé wil op alle mogelijke platformen de dienst kunnen aanbieden. Momenteel wordt het huidige filmaanbod voorbereid voor de Xbox. Zodra dit platform kan worden toegevoegd zijn de films beschikbaar voor de consument.

Bron: ParkPost/Broadcast Magazine

Bericht delen