dinsdag 16 januari 2018

Paradijzen en prijzen voor YouTubers

De populariteit van online video zorgt niet alleen voor een opmars in nieuwe MCN’s, YouTubers en nieuwe online videoplatforms, maar ook voor YouTube gerelateerde evenementen en festivals. In Broadcast Magazine 344 ruim aandacht voor twee daarvan: VEED en DIVI-DAY.

Eerstgenoemd festival en award show vond plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. De voormalige gassilo was voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar paradijs voor YouTubers, waar honderden toegestroomde fans oog in oog stonden met hun online helden. ‘s Avonds werden de VEED Awards uitgereikt. Een groot aantal BN’ers was voor de gelegenheid uitgenodigd om de enveloppen met winnaars te openen. Zo kwamen 3FM dj Domien Verschuuren, Humberto Tan en Eddy Zoëy langs om de gelukkigen hun VEED Award toe te schreeuwen.

Ook Hilversum was op 10 april een hotspot voor de YouTube talenten van Nederland. Meer dan 150 sterren, onder wie DusDavidGames, Nikkietutorials, de gebroeders Knol (Enzo & Milan), Koolein, Crocojill en de jongens van Smoare kwamen bijeen voor de DIVI-DAY, een jaarlijks evenement van Europa’s grootste Multi-Channel Network. Dit jaar organiseerde DIVIMOVE dat samen met haar strategische partner, producent Blue Circle. Klik hier voor een video-impressie van de DIVI-DAY en een interview met Sebastiaan van Dam en Georgette Schlick.

In Broadcast Magazine 344 is er volop aandacht voor VEED en de DIVI-Day. Nog steeds geen abonnee? Aarzel niet, klik hier en maak gebruik van onze speciale actie!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen