dinsdag 16 januari 2018

Ouders van Nu en SBS lanceren online kanaal

Tijdschrift Ouders van Nu en zendergroep SBS Broadcasting lanceren donderdag KIJK Ouders van Nu. Dit online videoplatform voor zwangere vrouwen en moeders van jonge kinderen biedt ruim 200 uur videocontent over zwangerschap en het eerste jaar met de baby, geselecteerd door de redactie van Ouders van Nu.

De introductie van het nieuwe videoplatform is een volgende stap in de samenwerking tussen Sanoma en SBS, waarbij de gezamenlijke positie in online video een impuls moet krijgen.

Het platform KIJK Ouders van Nu bevat bekende documentaires zoals Het wonder van een nieuw leven van Lennart Nilsson, maar ook realityseries zoals One born every minute. Daarnaast is op het platform informatie te vinden, zoals een cursus zwangerschapsyoga. De programma’s zijn verdeeld in de categorieën: zwanger, bevallen, baby en gezin en opvoeden.

Het video on demand platform KIJK.nl biedt de videocontent van SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9. Daar wordt nu KIJK Ouders van Nu aan toegevoegd. Het introductietarief is 10 euro voor drie maanden. Daarna kost een abonnement 4,95 per maand voor abonnees van Ouders van Nu. Niet abonnees betalen 5,95 per maand.

Bron: Sanoma/Broadcast Magazine

Bericht delen