Dinsdag 16 januari 2018

Opmerkelijke visual radio app gelanceerd

Bruut Productions en Vinson lanceren een full experience visual radio product, dat als white label oplossing aangeboden wordt. Het is al toegepast als global hip hop app voor BruteBeats.com. Nu beleeft het product ook zijn première in iTunes.

Bruut Productions van mediaman Edwin Valent en Vinson (de mobile tv tak van ontwikkelaar Triple IT) hebben de handen ineengeslagen om een next level visual radio product in de markt te zetten. De visual radio applicatie voor iOS biedt de gebruiker een media-ervaring op basis van Triple IT’s Vinson-technologie. Zo kan men overal ter wereld 24/7 live luisteren naar een muziekstream of on demand shows beluisteren.

Dankzij de innovatieve techniek is het mogelijk binnen tracks te scrubben, tracks te herhalen en tracks terug te luisteren. De muziek wordt visueel omlijst door actuele content over de artiest, van beeldmateriaal tot discografie en de laatste social media updates, zoals berichten op Twitter en Instagram. On demand, share, vote en social media functionaliteiten zijn tevens onderdeel van deze nieuwe app.

Bron: Bruut Productions/Broadcast Magazine

Bericht delen