dinsdag 16 januari 2018

Online renovatie BM gereed

Na het nodige schaaf- en schuurwerk is de klus (voorlopig) geklaard: de online renovatie van BM mag worden gezien en is helemaal klaar voor gebruik.

Afgezien van de gratis toegankelijke berichten op deze site en de nieuwsbrief die drie keer per week uitgaat naar circa drieduizend mailadressen, biedt BM zijn trouwe leden/abonnees tal van extra services. Zo is het maandelijkse magazine niet alleen in print, maar ook digitaal beschikbaar, zowel via tablet als op de computer/laptop, in de vorm van een webversie. De nieuwe (maart)editie is inmiddels online, alleen toegankelijk voor abonnees via een login.

Wie nu gebruikmaakt van de optie om via BM+ losse artikelen uit het magazine en andere premium content te lezen, betaalt slechts 39 euro. Sitebezoekers kunnen ook gebruik maken van Blendle voor bijvoorbeeld de interviewreeks van Harm Edens met mediatoppers of de serie Vakvrouwen.

Bovendien gaat het mobile first principe gepaard met een makkelijk te installeren BM short cut icoontje. Je installeert dat in drie eenvoudige stappen op zowel een Android- als een iOs-telefoon.

Voor Apple:

1. Ga naar www.broadcastmagazine.nl

2. Klik op het vierkantje met de pijl naar boven

3. Klik op ‘Zet in beginscherm’ en de BM site is direct benaderbaar

 

Voor Android:

1. Ga naar www.broadcastmagazine.nl

2. Klik bovenin je scherm op ‘meer’

3. Klik op ‘Sneltoets toev. startscherm’ en de BM site is direct benaderbaar

 

Bron: BM

Bericht delen