Online kerstpakket EO bereikt 10.000 mensen
dinsdag 22 december 2020

Online kerstpakket EO bereikt 10.000 mensen

10.000 mensen hebben de afgelopen twee weken het Samen vier je kerstpakket van de EO aangevraagd: een gratis online kerstpakket vol met content om tijdens de kerstdagen te luisteren, lezen, kijken en te doen.

De ontvangers van het pakket kunnen op eerste kerstdag meedoen aan een pubquiz via het EO-YouTube-kanaal. Zo biedt de EO de gelegenheid om – ondanks de afstand – ook dit jaar samen kerst te vieren met familie en vrienden.

In het online kerstpakket zijn onder andere tien nieuwe gespreksvragen te vinden over kerst, mooie luisterverhalen, spotifylijsten met alle favoriete kerstsongs en een bemoedigende kerstboodschap van presentator Jurjen ten Brinke. Ook aan de kids is gedacht met o.a. een EO-ganzenbordenspel, een kerst-luisterverhaal door presentator Rachel Rosier en een kleurplaat voor de kerstactie van EO-Metterdaad.

Bert van Leeuwen heeft voor alle ontvangers een speciale kerst-videoboodschap. Ondanks dat kerst dit jaar in veel huizen niet gevierd kan worden zoals voorgaande jaren, geeft de omroep deze 10.000 mensen door dit online pakket de mogelijkheid om het samen-gevoel in stand te houden. Het Samen vier je kerstpakket is nog tot en met 24 december gratis aan te vragen via eo.nl/samen. De pubquiz vindt plaats op eerste kerstdag om 19.30 uur via EO-YouTube.

Bron: EO/BM

Bericht delen