dinsdag 16 januari 2018

Online game bij VARA-serie Overspel

De VARA heeft voor de dramaserie Overspel een online game ontwikkeld met de titel Dossier Overspel. De game biedt de mogelijkheid dieper in de serie te duiken. Ook zijn er prijzen te winnen.

Zolang de serie loopt, kan er elke week een nieuw dossier worden gespeeld met vier vragen die betrekking hebben op de afgelopen aflevering en één vraag die zich richt op de aflevering die komen gaat. Voor het beantwoorden van elke vraag kunnen verschillende clous worden geraadpleegd. Zo kunnen er stiekeme sms’jes worden gelezen die de geliefden aan elkaar hebben gestuurd, videofragmenten worden bekeken en audiofragmenten worden afgeluisterd. Niet alle clous leiden echter naar het goede antwoord, er zijn ook valse sporen. Als alle vragen zijn beantwoord, kan het dossier worden toegestuurd. Als uitsmijter ontvangt elke speler tot slot een exclusieve teaser van de eerste twee minuten van de volgende aflevering. De goede antwoorden worden direct na de volgende uitzending van Overspel onthuld.

Tot en met 17 november is op donderdagavond om op Nederland 1 de nieuwe dramaserie Overspel te zien. Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen spelen de hoofdrollen in deze psychologische thriller over een onmogelijke liefde.

De serie is ook al verkocht aan België. Diverse andere zenders hebben bij NPO Sales al interesse getoond. Overspel bestaat uit tien afleveringen, maar de VARA spreekt nu al van “een eventueel vervolg.” De eerste aflevering trok één miljoen kijkers.

Dossier Overspel is vanaf nu te spelen op overspel.vara.nl.

Bron: VARA/Broadcast Magazine

Bericht delen