NPO Radio 2 lanceert podcast De Harde Bonanza
zaterdag 8 februari 2020

NPO Radio 2 lanceert podcast De Harde Bonanza

In de nieuwe BNNVARA-podcast De Harde Bonanza duikt NPO Radio 2 presentator Caroline Brouwer samen met metal-liefhebber Mike Arntz de studio in voor een wekelijkse ode aan heavy metal-muziek. De Harde Bonanza komt sinds 7 februari iedere vrijdag om 14.00 uur online, onder meer hier.

De Harde Bonanza is de online spin-off van het NPO Radio 2-programma Stenders Platenbonanza, waar Caroline als side-kick van dj Rob Stenders van maandag tot en met donderdag te horen is. Caroline maakte al eens een podcast vol metal-, hardrock- en grunge-verzoekplaten maar deed dit vooral onder de radar, voor de liefhebbers. Toen ze er wegens tijdgebrek mee stopte, leverde dat net iets teveel kritiek op, en dus ging ze bij de luisteraars op zoek naar een co-host met dezelfde voorliefde voor ruige muziek. Die vond ze in radiomaker Mike Arntz.

Stenders Platenbonanza draait alle goede muziek die wordt aangevraagd, maar voor de échte metalliefhebber mag het natuurlijk een flink stuk steviger. En speciaal voor die luisteraar is er nu De Harde Bonanza. Caroline zegt zelf: “Kom maar door met die suggesties. Maak me gek.” Verzoekplaten zijn dan ook welkom op dehardebonanza@bnnvara.nl.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen