dinsdag 16 januari 2018

NPO app uitgebreid met NPO Plus

De NPO app voor iPhone en iPad is sinds dinsdag met een update beschikbaar in de appstore: de app is nu verrijkt met NPO Plus. Hiermee is een ruimer aanbod van NPO films en series beschikbaar, zonder reclame en in een hogere kwaliteit. Bovendien zijn programma’s langer beschikbaar, namelijk tot een jaar na uitzending.

De huidige NPO iOS app heeft ruim 1,5 miljoen downloads. De gebruikers van de huidige NPO app kunnen met een NLziet account nu ook toegang krijgen tot de NPO plus omgeving in de vertrouwde NPO app zelf. Verantwoordelijk voor de complexe integratie van NPO Plus en NLziet met de huidige app was wederom Stoneroos, die eerder al de huidige NPO app voor iPhone en iPad ontwikkelde.

In de volgende update zal ook Chromecast integratie zijn ingebouwd waardoor de content van de NPO app gestreamd kan worden naar ‘het eerste scherm’. Daarnaast zal de komende update ook integratie van audio synchronisatie bevatten en ontsluiting van tweede scherm applicaties. Deze update staat op de planning om nog voor de start van het nieuwe TV seizoen 2014-2015 via een update te kunnen ontsluiten.

Bron: Stoneroos/Broadcast Magazine

Bericht delen