Dinsdag 16 januari 2018

NOS pakt digitaal uit voor Rio

De NOS pakt digitaal groot uit met het verslag van de Olympische Spelen. Wie een smart-tv heeeft, kan de speciale NOS-app gebruiken om de wedstrijden op groot scherm te bekijken.

De NOS Smart TV-app van NOS is beschikbaar op Samsung, Philips, Sony en LG Smart TV modellen uit 2013 of later, en Playstation 3 & 4. De laatste versie van de AppleTV-app van NOS heeft ook een Olympisch tintje. Op AppleTV kan men kijken naar alle livestreams, alle video’s en alle samenvattingen uit Rio de Janeiro.

In samenwerking met de NPO maakt NOS ook alle live kanalen via HbbTV beschikbaar.

De speciale Olympische website van de NOS biedt maximaal 14 live kanalen. De redactie brengt het laatste nieuws en liveblogs. Tevens is er een uitgebreid uitzendschema. Verder is er een speciale TeamNL sectie, met alle sportuitslagen, informatie over de sporten en nog veel meer.

De NOS-app voor Android en iPhone/iPad heeft een speciale update gekregen. In de speciale Rio sectie van de NOS-app zijn ook 14 livestreams beschikbaar. Via Chromecast kunnen die via de NOS-app makkelijk op de tv worden gezet. Verder bevat de NOS-app al het olympisch nieuws en de liveblogs, alle videos en het uitzendschema. De NOS-app is beschikbaar voor iPhone/iPad, Android en Windows toestellen.

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen