dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Drone Video van het Jaar bekend

Drones.nl heeft maandag de genomineerden bekend gemaakt voor Drone Video van het Jaar 2015. Radio 538-dj Coen Swijnenberg sleept één van de zes nominaties in de wacht. Tot en met 30 november is het mogelijk te stemmen op een favoriete drone video van het afgelopen jaar.

Begin december maakt Drones.nl de winnaar bekend. Het is de tweede editie van de wedstrijd, waarbij de website op zoek gaat naar de mooiste, meest spraakmakende of grappigste drone video van Nederland. Nu de nominaties bekend zijn, kan er door iedereen worden gestemd via de website.

Ralph Denessen met zijn video van de overblijfselen van het Land van Ooit maakt kans op de eervolle titel, maar ook Zwier Spanjer die zijn drone redt van een plons in het water heeft kans om in de prijzen te vallen. De overige nominaties zijn voor Wiebe de Jager (opnames Keukenhof), Rene van Manen (aap slaat drone uit de lucht), Voormedia (zwemparadijs Tropicana anno 2015) en Radio 538-dj Coen Swijnenberg, die afgelopen jaar zijn wintersportvakantie in de Franse Alpen vanuit de lucht filmde.

Bron: Drones.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen