NLZIET verhuist naar nieuw kantoor in mediastad
vrijdag 21 mei 2021

NLZIET verhuist naar nieuw kantoor in mediastad

Na ruim 5 jaar verhuist NLZIET van de Koos Postemalaan op het Media Park naar een nieuw kantoor in het M-Mediagebouw in Hilversum.

Dit voormalige AKN-gebouw aan de ’s Gravelandseweg is onlangs geheel vernieuwd en omgedoopt tot M. De merknaam M is geïnspireerd op het M-vormige geluidsgolf-ontwerp van het gebouw Het vernieuwde mediagebouw is een smeltkroes van vakmensen, bedrijven en diensten met media in hun dna, waaronder KRO-NCRV, Universal Music Group en Bindinc. Per 1 juni zal NLZIET met haar ruim 20 medewerkers zich hier gaan vestigen.

Niels Baas, directeur NLZIET: “We groeiden uit ons jasje op het Media Park en nu we onlangs ons platform hebben vernieuwd werd het ook tijd voor een nieuw eigentijds kantoor in het hart van mediastad Hilversum.”

M is een initiatief van Stichting AKN. Eric van Stade (directeur AVROTROS en Niels van ’t Hooft (bestuurslid Stichting AKN): “NLZIET is een belangrijk initiatief voor de toekomst van de Nederlandse commerciële- en publieke omroepen. We zijn trots dat zij hebben besloten om zich te vestigen in het vernieuwde M-Mediagebouw.”

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken.

Bron: NLZIET/BM

Bericht delen