Nikkie Plessen vast jurylid in Drag Race Holland
woensdag 16 september 2020

Nikkie Plessen vast jurylid in Drag Race Holland

Fashion designer en presentatrice Nikkie Plessen is vanaf vrijdag 18 september te zien als vast jurylid in het eerste seizoen van Drag Race Holland bij Videoland.

Naast Drag Race-presentator Fred van Leer beoordeelt ze de runway looks van de queens die acht weken lang strijden om de titel van Nederlands eerste Drag Race Superstar.

Nikkie Plessen: “Wat mij het meest aanspreekt en inspireert in drag is dat hier zoveel creativiteit bij komt kijken en dat het verder gaat dan alleen een mooie outfit neerzetten. Met mijn fashion achtergrond is het natuurlijk fantastisch om hier deel van uit te mogen maken.”

Naast Plessen zullen cabaretière Sanne Wallis de Vries, visagiste en YouTuber NikkieTutorials, zangeres Roxeanne Hazes en modeontwerper Cleas Iversen, model Loiza Lamers, zangeres Ruth Jacott, acteur Rick Paul van Mulligen, zangeres en presentatrice Ryanne van Dorst, choreograaf en pride-ambassadeur Amber Vineyard, zangeres Edsilia Rombley en televisiepresentator Carlo Boszhard in het programma te zien zijn als jurylid.

Het programma is afgeleid van het Amerikaanse RuPaul’s Drag Race, dat sinds 2009 op televisie is. Na een Thaise versie is dit de tweede niet-Engelstalige versie. Drag Race Holland, geproduceerd door Vincent TV Producties, is vanaf vrijdag 18 september wekelijks met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen