dinsdag 16 januari 2018

Nikkie Plessen begint eigen lifestyle-kanaal

Nikkie Plessen lanceert begin 2017 haar eigen online lifestyle-kanaal: YoursToday.com. Annemarie Keizer, Gaby Blaaser, Lizzy Perridon en Fiona Hering worden de vaste gezichten die het dagelijkse lifestyle- en entertainmentnieuws presenteren. Joy aka BeautyNezz gaat video’s maken voor het kanaal.

Nikkie is het eerste modemerk ter wereld dat een kanaal begint dat dagelijks video’s uitzendt vanuit eigen studio’s in Amsterdam. YoursToday richt zich op dezelfde doelgroepen als de kledinglijnen: vrouwen, meiden en jongens.

Plessen: “Ik droom altijd groot, maar houd het niet bij dromen alleen. Een online platform is voor mij een logische volgende stap omdat iedereen op dit moment online kijkt; ik vind dat wij daar als merk op moeten inspelen. YoursToday.com gaat voor ieder wat wils bieden, van food tot fashion en van music tot hotspots.”

Voor het vrouwenkanaal heeft Nikkie 4 personalities gestrikt die in een dagelijkse show de ins en outs geven over de modewereld, trends, celebrities en IT-girls. Annemarie Keizer was te zien in Dance Dance Dance. Gaby Blaaser is bekend als presentatrice en GTST-actrice en deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Lizzy Perridon maakt furore als Instagram influencer. En modejournaliste Fiona Hering, bekend van Vogue, Het Parool en RTL Boulevard neemt de kijker mee front row bij modeshows en vertelt over haar ontmoetingen met designers.

Behalve de vaste nieuws- en entertainmentshow gaat YoursToday dagelijks nieuwe video’s op het gebied van fashion, gezondheid, muziek, sport, eten en hotspots aanbieden. Haarstyliste Ellen Romeijn en make-up artist Mascha Meyer, die onder andere backstage bij de shows van Givenchy en Chanel werkte, delen hun beautygeheimen in exclusieve tutorials.

Meiden en jongens krijgen ook hun eigen plek op YoursToday. Influencer Joy van BeautyNezz heeft haar krachten gebundeld met Nour, Sterre, Amber en Zoë van de populaire meidengroep TP4Y. Vanuit hun droomslaapkamer met een twee etage hoge walk-in-closet, beautycorner en keuken gaan ze hun eigen video’s opnemen. Verder kunnen meisjes op YoursToday terecht voor nieuwtjes en tips op het gebied van mode, muziek, koken, dansen, beauty-tutorials en virals.

Voor jongens zijn game-deskundige Nick Nijland, professioneel freestyle voetballer Joshua Agteres en junior wereldkampioen wakeboarden Ruben van Amerongen aangetrokken. In hun ‘chill-huis’ voorzien van game devices, keuken en alle mogelijke gadgets maken zij video’s.

Bron: NP Fashion/Broadcast Magazine

Bericht delen