Nieuwe zondagochtendshow met Tim den Besten en Krista Arriëns
vrijdag 26 november 2021

Nieuwe zondagochtendshow met Tim den Besten en Krista Arriëns

In de nieuwe online zondagochtendshow Van Kaag tot Kardashian brengen Tim den Besten en zijn co-host Krista Arriëns (De Sekszusjes) de kijker in een kwartier op de hoogte van het sappigste nationale én internationale nieuws van de sterren en gezagsdragers.

De reikwijdte aan onderwerpen is zo breed als de titel doet vermoeden: van Thierry Baudet tot Britney Spears en van Amalia tot Marieke Elsinga. Is het smeuïg nieuws? Dan wordt het besproken! Van Kaag tot Kardashian is vanaf 28 november elke zondagochtend te zien vanaf 11.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3. Voorlopig verschijnen er vier afleveringen.

Aan de hand van reportages en doorwrochte analyses wordt op zondagochtend met een dampende kop koffie of een verkwikkend Karmelietje de balans van het roddelnieuws in de voorafgaande week opgemaakt. Daarbij wordt de botte bijl in Van Kaag tot Kardashian niet geschuwd. Rubrieken zijn er ook. Wekelijks wordt een schier onoverkomelijk probleem van een anonieme BN’er opgelost, en als sluitstuk van de uitzending wordt de winnaar van de eretitel Narcist van de week bekendgemaakt.

Het programma is losjes gebaseerd op de Instagram stories van Tim den Besten, waarin hij vrijwel dagelijks op creatieve wijze reageert op politiek- en entertainmentnieuws. Tim den Besten: “In het hedendaagse medialandschap is een show als Van Kaag tot Kardashian naar mijn mening onmisbaar. Onafhankelijkheid, actieve herinneringen en de absolute waarheid staan daarbij hoog in het vaandel.”

Over de makers
Tim den Besten is presentator, programmamaker en schrijver. Hij presenteerde onder andere de VPRO jeugdprogramma’s Beestieboys en De grote geld show. Samen met Nicolaas Veul is hij recentelijk te zien in 100 dagen in je hoofd.

Krista Arriëns is journalist, regisseur en presentator. Ze vormt samen met haar zus Marcelle De Sekszusjes. In de webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden over seks.

Bron: VPRO/BM
Foto: Hilde Harshagen/VPRO

Bericht delen