dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe websites voor SBS-zenders

Bij de start van het nieuwe tv-seizoen heeft SBS Broadcasting de sites voor de zenders SBS 6, Net 5 en Veronica vernieuwd. De vernieuwing brengt onder meer met zich mee dat video on demand-platform KIJK en de tweede schermen volledig zijn geïntegreerd.

De sociale media-kanalen zijn op de nieuwe websites zo ingericht dat SBS ‘de dialoog kan aangaan met haar kijkers en bezoekers’, zo meldt de zendergroep.

Edwin Valent, Creatief Directeur van SBS: “Alles komt samen op de nieuwe websites. We bieden integratie van onze andere belangrijke SBS-merken zoals Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht, video’s en clips van het video on demand-platform KIJK, zenderbrede tweede schermen en diverse social media streams. Daarnaast klik je door het gebruik van de overkoepelende navigatiebalk en menustructuur over alle platformen ook nog eens eenvoudig door naar al deze andere kanalen en merken.”

In september volgen de geoptimaliseerde versies van deze sites voor smartphones en tablets. Daarnaast worden er in dezelfde maand vernieuwde zenderbrede apps gelanceerd.

Bron: SBS Broadcasting/Adformatie

Bericht delen