dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe website voor NashvilleTV en Nashville FM

De nieuwe zender NashvilleTV, die zich richt op liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is een samenwerking aangegaan met internetradiostation Nashville FM. De zenders delen voortaan de website nashvilletv.nl/nashvillefm.nl, met onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, recensies, programma-info en live radio en tv.

NashvilleTV en Nashville FM zijn mediapartners geworden vanuit de ambitie om zoveel mogelijk countryliefhebbers te bereiken. Behalve op de gezamenlijke website versterken zij elkaar ook op door cross-promotie. De doelstelling is om een internationaal platform te vormen voor de Europese country-community.

Directeur Gerard Ardesch van NashvilleTV: “Met Nashville FM weten we ons verzekerd van gepassioneerde en professionele countrykenners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van zowel onze zender als de country-community in zijn geheel. Samen vormen we een ijzersterke tandem.” Nashville FM’s Ruud Kegel: “Door de samenwerking met NashvilleTV wordt de promotie van countrymuziek flink uitgebreid en uiteindelijk is de countryliefhebber hier de winnaar.”

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. De zender is onderdeel van het televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat behalve NashvilleTV bestaat uit TV Oranje en SchlagerTV . MUZIEKKIOSK wordt technisch ondersteund door Basmedia in Steenwijk. Nashville FM is de opvolger van Country FM dat van 1998 tot eind 2003 in miljoenen huishoudens was te ontvangen.

Bron: NashvilleTV/Broadcast Magazine

Bericht delen