dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe programmering Sterren.nl Radio

Sterren.nl Radio heeft vanaf maandag een nieuwe programmering. Onder anderen Daniel Dekker, Monique Smit en Marco de Hollander maken hun opwachting bij het platform van AVROTROS, gericht op Nederlandse muziek.

Daniel Dekker presenteert Gouden Uren op Sterren.nl Radio en is hoofdredacteur van het station: “Ik ben verheugd dit gouden merk mee te kunnen nemen naar het radiostation met een gouden toekomst. Er is geen enkele andere zender die de Nederlandse hits van toen en nu brengt. Wij zien het als onze publieke taak om de rijke Nederlandse, voornamelijk volkse muziekcultuur voor een groot publiek levend te houden. We doen dat met een team van dj’s die allemaal een schat aan muziekkennis hebben. Echt een team om trots op te zijn.”

Volkszanger Marco de Hollander presenteert iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur De SterrenCarrousel op Sterren.nl Radio. “Een droom is uitgekomen. Als kleine jongen mocht ik ooit beginnen op zolder bij mijn vader, de beroemde muziekpiraat Disco Henkie. Nu mag ik naar mediastad Hilversum. Dit voelt als een enorme waardering en een prachtige kans om me verder te ontwikkelen op dit mediaplatform”, aldus De Hollander.

Frans Duijts krijgt er een extra tijdslot bij in het weekend en is nu zowel op zaterdag als zondag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. De Weekendborrel wordt vanaf volgende week gepresenteerd door Daniel Dekker en Corné Klijn.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen