dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe presentatoren Concentrate

Het online jongerenplatform Concentrate ondergaat een transformatie. Naast een nieuw uiterlijk krijgt de programmering een upgrade en is het kanaal ook drie nieuwe presentatoren rijker.

Stefan Jurriens (StukTV), Holly Mae Brood (Nieuwe Tijden) en Nesim Najih (Supergaande) komen het team versterken. Vanaf 3 mei nemen zij het stokje over van Nanne Meijer en Monica Geuze, die na drie seizoenen zich op nieuwe projecten gaan richten.

Stefan Jurriens is 25 lentes jong en een van de drie teamleden van StukTV, het populaire YouTube-kanaal (1,4 miljoen abonnees) dat programma’s als Roadtrippers, Jachtseizoen en Extreme Roadtrip brengt. 

Holly Mae Brood is samen met Bobbie Bodt verantwoordelijk voor de vrouwelijke touch binnen het Concentrate-team. Holly Mae is onder andere bekend van GTST en Nieuwe Tijden, en is ook te zien in het RTL 4-programma It Takes 2

Nesim Najih is programmamaker en presentator. Hij is 24 jaar en woont in Rotterdam. Samen met zijn partner Qucee wist hij binnen een jaar meer dan 300.000 abonnees aan zich te binden met YouTube-kanaal Supergaande. 

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen