Nieuwe podcast: Sports Weekly
dinsdag 20 februari 2018

Nieuwe podcast: Sports Weekly

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl lanceren vandaag de wekelijkse podcast SportsWeekly. In de podcast worden drie actuele sportonderwerpen besproken. De podcast wordt in wisselende samenstelling gepresenteerd door Robert Denneman van ALLsportsradio en Stefan ten Teije van Sportnieuws.nl.

In de eerste Sports Weekly wordt met voetbalcommentator Aad de Mos de titelrace besproken. Verder blikt Tim Coronel terug op Dakar 2018 en vertelt Jules Raijer over de Australian Open. De podcast zijn te beluisteren via iTunes, Soundcloud en de websitesvan beide initiatiefnemers.

“De populariteit van podcasts wordt steeds groter en het is een must om ook via dat kanaal onze doelgroep te bereiken met interessante sportverhalen”, aldus Sportnieuws.nl-hoofdredacteur Stefan ten Teije. “We hebben er al mee geëxperimenteerd en zien dat het aanslaat. De samenwerking met ALLsportsradio moet het nu verder vormgeven.”

Lars Schotanus, directeur YPCA, De Radiofabriek: “We werken al enige tijd prettig samen met de redactie van Sportnieuws.nl en kunnen met deze gezamenlijke podcast sportminnend Nederland nog beter bedienen met premium sportcontent.”

Bron: YPCA/BM

Bericht delen