Nieuwe lifestylezender GoodLIFE Radio van start gegaan
vrijdag 16 oktober 2020

Nieuwe lifestylezender GoodLIFE Radio van start gegaan

Op het Media Park in Hilversum is vanuit De Radiofabriek donderdag het nieuwe internet radiostation GoodLIFE Radio van start gegaan.

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een rol krijgen zijn onder meer gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen.

Maar ook liefde, relaties en seks komen aan bod. Het station speelt hiermee in op de huidige coronapandemie, waarin mensen meer tijd thuis doorbrengen en worden beperkt in hun uitgaans- en reismogelijkheden.

Lars Schotanus van YPCA, De Radiofabriek: “Ondanks alle negatieve berichtgeving en beperkingen in de huidige coronatijd, willen wij met GoodLIFE Radio juist ook een positieve toon zetten. Mensen werken meer thuis, besteden meer tijd met hun gezin, nemen de tijd om uitgebreider te koken, kiezen een lekkerder wijntje en luisteren meer radio en meer podcasts! Daar spelen we op in met dit nieuwe station en brengen de entertainment gewoon bij iedereen thuis.”

Martine Hauwert is wekelijks te horen met het nieuwe lifestyle magazine programma Lekker Leven. Daarnaast komt Fabienne de Vries op GoodLIFE Radio terug met een radiovariant van het populaire TMF tv-programma Toute Fabienne.

Bij de start van de zender werden ook andere programma’s en programmamakers bekend gemaakt. Zo maken tv-presentatoren Vivian Reijs en Michiel de Zeeuw hun opwachting met respectievelijk het vrouwenprogramma de Viv Health Show en het woonprogramma Woonboulevard.

GoodLIFE Radio komt daarnaast met een aantal nieuwe lifestyle themaprogramma’s. Zo gaat radio dj Patricia van Liemt (Qmusic/100%NL) met uiteenlopende gasten in gesprek over seks en gender in het programma Let’s Talk About Sex(e), verhuist Max Moszkowicz met zijn programma Vechten met Moszkowicz van New Business Radio naar GoodLIFE Radio en start radio- en televisiepresentatrice Mari Carmen Oudendijk met een nieuw programma over wijnen.

GoodLIFE Radio is een initiatief van het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek. Het bedrijf startte als één van de eersten met online radio in Nederland en speelt met dit nieuwe niche station in op de verdere versnippering van het medialandschap en de sterke groei van het online luisteren.

Het station is te beluisteren via www.goodliferadio.nl en diverse online radio platforms.

Bron: YPCA, De Radiofabriek/BM

Bericht delen