dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe Concentrate-serie Wat te doen met je poen?

Het online jongerenplatform Concentrate lanceert een nieuw format: Wat te doen met je poen? In deze serie maken de presentatoren Kaj van der Ree, Monica Geuze, Thomas Cox, Bobbie Bodt en Kaj Gorgels alle YouTube-money op dat zij verdienen met de Wat te doen met je poen?-video’s.

Vanaf nu staat er iedere woensdag om 17:00 uur een nieuwe video van deze serie op YouTube en elke view hiervan staat gelijk aan een halve cent. De eerstvolgende maandag maakt het Concentrate-team de balans op, is er duidelijk wat de opbrengst van deze video is en hoeveel poen zij aan hun volgende video mogen uitgeven.

De presentatoren krijgen dit geld in harde contanten mee en mogen zelf weten aan welke ludieke activiteiten zij dit spenderen. Misschien willen ze een Ferrari huren en rondjes rijden met kids uit de buurt? Of zwemmen in een zwembad vol met bier? Of iets doen wat niet mag en de boete betalen? Of misschien wel de kijkers hun geld teruggeven? Uiteindelijk bepaalt de kijker hoeveel geld het team te besteden heeft. Hoe meer views, hoe uitbundiger het wordt.

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen