dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe Concentrate-serie Matennaaiers

Het online jongerenplatform Concentrate heeft het programma Matennaaiers gelanceerd. Hierin halen Kaj van der Ree en Stefan Jurriens verborgen camera pranks uit met Nederlands bekendste sterren en influencers.

In persoonlijke over-the-top scènes nemen zij in elke aflevering iemand compleet in de maling en wrijven na de reveal goed in hoe zij hem of haar te pakken hebben genomen. 

In de eerste aflevering, die sinds vrijdag online staat, is JayJay Boske de pineut. Collega Rick Brandsteder, twee fans, een barman en een filmende figurant zitten ook in het complot. Rick en JayJay hebben afgesproken op een terras, waar twee aangeschoten vrouwelijke fans met JayJay een aantal keren op de foto willen. 

De mannen komen in een penibele situatie met de dames, waarbij één van hen een glas wijn over Brandsteder heen gooit. Brandsteder maakt stennis en de barman dreigt vervolgens de politie te bellen. JayJay belandt ineens in een machteloze situatie en probeert iedereen te kalmeren. Als daarna ook nog een gast op het terras alles met zijn telefoon filmt, ontstaat er een rumoerig sfeertje. Stefan en Kaj duiken snel op en onthullen dat JayJay keihard is ‘genaaid’. 

Stefan Jurriens en Kaj van der Ree zijn als geen ander in staat om collega’s op deze manier in de maling te nemen. Met Matennaaiers komen zij elke vrijdag om 17.00 uur in actie als de beschermheren van de prank video’s.

Bron: RTL MC/BM
 

Bericht delen