Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw YouTube-kanaal Ferzuz al populair

Binnen een paar dagen na aankondiging rankt het nieuwe YouTube-kanaal van Ferzuz al over de 85.000 abonnees en heeft de aankondigingsvideo al meer dan 150.000 views. Ferzuz bestaat uit Bobbie, Femke en Renée. Vanaf donderdag zijn zij wekelijks te zien op hun nieuwe kanaal.

De meiden gaan elke week een battle aan tegen een wisselend fanatiek team, die zij in opdracht van een bekend persoon krijgen. Hiermee strijden zij om de overwinning en moet het verliezende team een tegenprestatie doen. De battles staan voornamelijk in het teken van challenges, races en opdrachten.

De girlsband Ferzuz bestaat uit Bobbie Bodt, Femke van Leeuwen en Renée van der Schoot. Zij hebben hun YouTube-strepen al verdiend. Naast Ferzuz is Bobbie ook een van de gezichten van het kanaal Concentrate. Zij begon haar carrière voor de camera als een van de deelnemers van 3 Op Reis. Femke is ooit ontdekt door het tv-programma Xite zoekt VJ en loopt alle grote festivals af als reporter voor het muziekvideostation. Ook Renée is geen onbekende. Naast haar eigen YouTube-kanaal, waar ze prank-video’s en social experimenten op uitzendt, is ze ook verslaggeefster bij PowNews.

De allereerste battle-opdracht is gegeven door Giel van StukTV. De dames strijden in deze eerste aflevering tegen de YouTube-prankers Robin Basak (Armoowasright), Tim van Teunenbroek (Snapking) en Joery Schenkers (Kwaaivines). “We moeten nu meer met zijn drieën samenwerken en mogen ook nog eens strijden tegen de stoere meiden van Ferzus. We vinden het tof dat we de eerste vier afleveringen meedoen. The battle is on”, aldus Robin, Joery en Tim.

Bron: RTL MCN/Broadcast Magazine

Bericht delen